Picasa 3.5

För några dagar sedan släppte Goggle en uppdatering till Picasa (engelskspråkiga versonen), den finns för nedladdning här. Jag har lekt lite med programmet och de nya funktionerna för ansiktes igenkänning är väldigt bra, och kan bli väldigt användbar. Programmet har också fått utökade möjligheter att tagga bilderna med platsinformation från Google Maps, jag kommer nog inte använda funktionen men för vissa kan den nog vara jätte användbar. Uppdateringen finns ännu inte för den svenskspråkiga versionen, men det borde inte dröja så länge.

Fjärill


Andra bloggar om: , ,Andra inlägg i min blog som kan vara av intresse:

  1. Picasa 3
  2. Att skärpa bilder i Picasa
  3. Album kontra mappar i Picasa
  4. GIMP det fria alternativet
  5. Ny IS från Canon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Teknikblogg

Jag Om inget annat nämns är bilderna i denna blogg tagna av mig Johan Beijer

Disclaimer

Alla som står i denna blogg är enbart mina åsikter och felaktigheter kan förekomma. Jag ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra internetkällor som länkas till från denna blogg. Alla varumärken och produkter som nämns är de enskilda företagens varumärken.