Ny IS från Canon

Häromdagen läste jag på Dpreview.com, om att Canon har tagit fram en nu form av bildstabilisering. De har valt att kalla tekniken “Hybrid Image Stabilizer” och är enligt Canon världens första optiska bildstabilisering som kompenserar både för rörelseoskärpan som uppstår vid rotation av kameran och när den rörs linjärt upp och ner. Du kan läsa mer om tekniken på Dpreview.com.

Nu får vi se hur länge det dröjer innan Canon uppdaterar visa gluggar med IS, t.ex. på makro objektiven skulle denna nya IS vara väldigt användbar.


Andra inlägg i min blog som kan vara av intresse:

  1. Canon 7D en nyhet från Canon
  2. Canon 100/2.8 Macro USM
  3. Två nya kameror från Nikon
  4. Segway från kyrkan
  5. Picasa 3.5

One Response to Ny IS från Canon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Teknikblogg

Jag Om inget annat nämns är bilderna i denna blogg tagna av mig Johan Beijer

Disclaimer

Alla som står i denna blogg är enbart mina åsikter och felaktigheter kan förekomma. Jag ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra internetkällor som länkas till från denna blogg. Alla varumärken och produkter som nämns är de enskilda företagens varumärken.