Kursstart i Uppsala och Stockholm

I morgon drar det igång i Uppsala och den 1 oktober i Stockholm, det är också nu jag får se om den här bloggen fyller sin funktion. För tanken har ända från början varit att erbjuda eleverna på mina kurser någonstans att läsa lite mer, eller bara med andra ord om det jag går igenom under lektionerna. Det är tredje gången jag håller samma kurs på Folkuniversitetet men även om det är samma kurs och samma innehåll så har de två tidigare kurserna utvecklat sig ganska olika, kommer att bli väldigt spännande att se vad som händer den här gången. Jag ser alltid fram emot att börja en ny kurs, för man träffar nya människors som vill lära sig så mycket som möjligt om foto och bildbehandling. Att se hur elevernas bilder utvecklas under kursen är så stimulerande, och för egen del är alla frågor och undringar man ställs inför jätte nyttiga, man måste verkligen reflektera över vad man gör och hur och sedan sätta ord på det.

Jag hoppas att denna blogg skall vara till hjälp för eleverna.

_MG_4667


Andra inlägg i min blog som kan vara av intresse:

  1. Öppet hus på Folkuniversitetet
  2. Unsharp mask och canonkameror
  3. Uppsala fotofestival

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Teknikblogg

Jag Om inget annat nämns är bilderna i denna blogg tagna av mig Johan Beijer

Disclaimer

Alla som står i denna blogg är enbart mina åsikter och felaktigheter kan förekomma. Jag ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra internetkällor som länkas till från denna blogg. Alla varumärken och produkter som nämns är de enskilda företagens varumärken.