Fotoutflykt i Botan

Söndagen den 9 maj borde jag markera med rött i min almenacka, det var första gången på månader jag fotade för att det är kul och inte för att det förväntades av mig. Jag ängnade över fyra timmar åt att fota våren i botaniskaträdgården här i Uppsala. Blev inte så många bilder och jag har inte hunit titta på dem i datorn ännu, men känslan fanns där vilket var skönt.
Jag har också fått en inbjudan till en foto utstäning i Stockholm på Cafe Duo med vernissage den 27 maj. Fotografen som har utstälningen heter Anne Dillner och är en jätte duktig natur och makro fotograf, ska bli spännande att se hennes bilder.

Jag har inte skrivit här på bra länge och jag ska inte lova att jag kommer bli mer frekvent med mina uppdateringar, men äntligen har jag lite bilder som jag vill visa så man kan hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Teknikblogg

Jag Om inget annat nämns är bilderna i denna blogg tagna av mig Johan Beijer

Disclaimer

Alla som står i denna blogg är enbart mina åsikter och felaktigheter kan förekomma. Jag ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra internetkällor som länkas till från denna blogg. Alla varumärken och produkter som nämns är de enskilda företagens varumärken.