Folkuniversitetets kursprogram kom ut i veckan

Eftersom jag inte prenumererar på UNT fick jag inte Folkuniversitetets höst program när det delades ut föra måndagen, utan det var först i dag när en bekant frågade om kursen jag är lärare på som jag fick vetskap om att programmet var ute. I höst blir det tredje gången jag håller i kursen ”Digital fotografering – Kompaktkamera” och det är alltid lika stimulerande och utmanande att få lära andra mer om fotografering och hur man kan använda sin kamera. Kursen är mycket praktisk både när det gäller fotograferande och bildbehandling, målet är att när man går där ifrån skall förstå sin kamera bättre och kunna ta lite bättre bilder. Men framföralt vill jag förmedla att man måste våga prova och att det inte finns så många rätt och fel när det gäller fotografering, utan mer tycke och smak, och att kameran inte kommer gå sönder för att man trycker på någon knapp.

_MG_4843

Är intresserad av att skaffa dig mer kunskap inom något område titta då gärna på Folkuniversitetets höstprogram, det finns allt från språkkurser till målarkurser.


Andra bloggar om: , ,Andra inlägg i min blog som kan vara av intresse:

  1. Öppet hus på Folkuniversitetet
  2. Kursstart i Uppsala och Stockholm
  3. Sensorn, det som fångar bilden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Teknikblogg

Jag Om inget annat nämns är bilderna i denna blogg tagna av mig Johan Beijer

Disclaimer

Alla som står i denna blogg är enbart mina åsikter och felaktigheter kan förekomma. Jag ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra internetkällor som länkas till från denna blogg. Alla varumärken och produkter som nämns är de enskilda företagens varumärken.