HDR

Ibland har jag tagit bilder i avsikt att göra HDR bilder av dem, jag har också vid något tillfälle provat något program för att göra HDR-bilder men aldrig hittat något jag gillat. Så idag provade jag att använda Photoshops egen funktion för att HDR-bilder, och vart faktiskt positivt överaskad av resultatet. Båda dessa bilder är tagen på frihand vilket bara syns i förgrunden på den andra bilden, se buskarna. Den första bilden är tagen i en grekisk ortodox kyrka i Tel Aviv, den andra i den botaniska trädgården i Visby.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Teknikblogg

Jag Om inget annat nämns är bilderna i denna blogg tagna av mig Johan Beijer

Disclaimer

Alla som står i denna blogg är enbart mina åsikter och felaktigheter kan förekomma. Jag ansvarar heller inte för innehållet på sajter, bloggar eller andra internetkällor som länkas till från denna blogg. Alla varumärken och produkter som nämns är de enskilda företagens varumärken.